Forex Broker Recenzje i oceny 2021

Wszystkie nowe rankingi i recenzje brokerów Forex, zaktualizowane do 2021 roku!

Oto Rankingi Forex Opinie Forex Broker dla 2021. Brokerzy Forex mają pomóc każdemu w handlu na rynku walutowym.

Z usług tych brokerów korzystają nie tylko profesjonalni handlowcy czy instytucje. Każdy amator lub początkujący może handlować na rynku forex.

Aby zapewnić wiarygodny handel, musisz znaleźć najlepiej ocenianych brokerów Forex, którzy zaspokoją Twoje konkretne potrzeby bez żadnych haczyków.Opinie Forex Broker

W internecie są setki brokerów.

Dajemy Ci najbardziej niezawodne i godne zaufania Opinie Forex Broker oraz rankingi platform Forex, po dokładnym przefiltrowaniu dostępnych witryn forex online.

Najlepsze recenzje brokerów Forex na rok 2021

1

małe logo avatrade
AVATRADE

Dźwignia finansowa: 400: 1 | Klienci z UE 30: 1

Min. Wpłata: $ 100

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 9.8/10

Waluta podstawowa konta:

USD AUD GBP GBP

2

xm-xmall
Grupa Xm

Dźwignia: 888: 1 ** patrz uwaga

Min. Wpłata: $ 5

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 9.7/10

Waluta podstawowa konta:

USD EUR GBP JYP CHF AUD RUB PNL HUF SGD ZAR

3

fxchoice-small
FXChoice

Dźwignia finansowa: 200: 1

Min. Wpłata: $ 100

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 9.6/10

Waluta podstawowa konta:

USD EUR GBP AUD CAD BITCOIN GOLD

4

icmarkets-mały
Rynki IC

Dźwignia finansowa: 500: 1

Min. Wpłata: $ 200

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 9.5/10

Waluta podstawowa konta:

USD, AUD, EUR, GBP, CAD, JPY, NZD, CHF, SGD, HKD

5

czarny mały
Rynki BlackBull

Dźwignia finansowa: 500: 1

Min. Wpłata: $ 200

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 9.0/10

Waluta podstawowa konta:

EUR EUR GBP AUD NZD SGD CAD JYP ZAR

6

fpmarkets 2020 logo białe
fpmarkets

Dźwignia finansowa: 500: 1

Min. Wpłata: $ 100

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 8.8/10

Waluta podstawowa konta:

AUD, CHF, EUR, GBP, HKD, CNY, NZD, SGD, USD

7

małe forex
Forex.com

Dźwignia finansowa: 50: 1

Min. Wpłata: $ 50

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 8.6/10

Waluta podstawowa konta:

USD CAD GBP

8

nowy globalny pierwszy mały
Globalny Prime

Dźwignia finansowa: 200: 1

Min. Wpłata: $ 500

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 8.4/10

Waluta podstawowa konta:

USD AUD CAD SGD GBP EUR

9

pepperstone
Pepperstone

Dźwignia finansowa: 500: 1 | Klienci z UE 30: 1

Min. Wpłata: $ 200

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 8.2/10

Waluta podstawowa konta:

USD AUD EUR GBP CAD JYP NZD CHF SGD HKD

10

Logo XTB małe
XTB

Dźwignia: 30: 1 - 500: 1

Min. Wpłata: $ 5

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 8.0/10

Waluta podstawowa konta:

EUR, USD, GBP, HUF

Ranga

Broker Forex

Maksymalna dźwignia

Metatrader

cTrader

Min depozytu

Waluta bazowa konta

Ogólna ocena

SIGN UP - zapisz się

Więcej informacji

1

małe logo avatrade
AVATRADE

400: 1 | klienci UE 30: 1

$ 100

USD AUD GBP GBP

9.8 / 10

2

Grupa XM

888: 1 ** patrz uwaga

$5

USD EUR GBP JYP CHF AUD RUB PNL HUF SGD ZAR

9.7 / 10

3

FXChoice

200:1

$ 100

USD EUR GBP AUD CAD BITCOIN GOLD

9.6 / 10

4

Rynki IC

500:1

$ 200

USD AUD EUR GBP CAD JYP NZD CHF SGD HKD

9.5 / 10

5

Czarny byk

500:1

$ 200

EUR EUR GBP AUD NZD SGD CAD JYP ZAR

9 / 10

6

fpmarkets 2020 logo białe
fpmarkets

500:1

$ 100

AUD, CHF, EUR, GBP, HKD, CNY, NZD, SGD, USD

8.8 / 10

7

małe forex
Forex.com

50:1

$ 50

USD CAD GBP

8.6 / 10

8

Globalny Prime

200:1

$ 200

USD, AUD, CAD, SGD, GBP, EUR

8.4 / 10

9

Pepperstone

500:1

$ 200

USD, AUD, EUR, GBP, CAD, JPY, NZD, CHF, SGD, HKD

8.2 / 10

10

XTB

500: 1 | Klienci z UE 30: 1

$5

EUR, USD, GBP, HUF

8.0 / 10

Ranking brokera Forex 2021

AVATRADE 98%
XM 97%
Wybór Fx 96%
Rynki IC 95%
Rynki BlackBull 90%
fpmarkets 88%
Forex.com 86%
Globalny Prime 84%
Pepperstone 82%
XTB 80%

** Dźwignia finansowa zależy od podmiotu grupy i instrumentu finansowego będącego przedmiotem obrotu.

Recenzje brokera Forex USA 2021

Ranga

Broker Forex

Maksymalna dźwignia

Metatrader

cTrader

Min depozytu

Waluta bazowa konta

Ogólna ocena

SIGN UP - zapisz się

Więcej informacji

1

Forex.com

50:1

$ 50

USD CAD GBP

8.6 / 10

2

Oanda

50:1

$1

AUD CAD GBP GBP HKD JYP SGD CHF USD

8.2 / 10

1

małe forex
Forex.com

Dźwignia finansowa: 50: 1

Min. Wpłata: $ 50

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 9/10

Waluta podstawowa konta:

CAD GBP USD

2

oanda-mała
Oanda

Dźwignia finansowa: 50: 1

Min. Wpłata: $ 1

Metatrader

cTrader

Ogólna ocena: 8.2/10

Waluta podstawowa konta:

AUD CAD GBP GBP HKD JYP SGD CHF USD

Rankingi platform Forex 2021

Wybór odpowiedniej platformy może czasami być mylący. Zrobiliśmy za Ciebie ciężką pracę! Kliknij i zobacz, aby dowiedzieć się więcej o Najlepsza platforma Forex i przejrzyj. Dowiedz się, co oferuje każda platforma w porównaniu z innymi, aby podjąć najlepszą decyzję przy wyborze odpowiedniej platformy Forex w 2021 roku.

Poniżej znajdziesz nasze rankingi platform Forex dla 2021.

1

przegląd metadanych 4
  • Większość brokerów forex na całym świecie korzysta z MetaTrader 4 lub wspiera aplikacje pomostowe, aby zintegrować je z platformą oprogramowania transakcyjnego.
  • MT4 można pobrać bezpłatnie ze strony brokera forex lub strony internetowej oprogramowania Metaquote. Może być używany na dowolnym komputerze PC lub Mac.
  • MetaTrader 4 ma w pełni zintegrowane i najbardziej popularne i szeroko stosowane wskaźniki i oscylatory forex, które można dodać lub usunąć na dowolnym wykresie cenowym w ciągu kilku sekund. Więcej wskaźników darmowych i płatnych można pobrać na stronie internetowej Metaquote.

2

Recenzja ctrader
  • cTrader to platforma internetowa, która umożliwia traderom przekształcenie dowolnego kompatybilnego komputera z dostępem do Internetu w wyrafinowaną stację transakcyjną. Fx Traders może uzyskać dostęp do swojego rachunku handlowego i zarządzać nim z dowolnego miejsca w dowolnym momencie po pomyślnym zalogowaniu.  
  • Wydajny system dostarczania danych, narzędzia do tworzenia wykresów cTrader umożliwiają najszybszą metodę dostarczania informacji, pozwalającą inwestorom na tworzenie inteligentniejszych i lepiej poinformowanych inwestycji w transakcje forex
  • Szybkie składanie zamówień, traderzy walutowi mogą wypełnić i złożyć swoje zamówienia w zaledwie milisekundy, nie ma ograniczenia liczby jednoczesnych zamówień, które mogą przetwarzać za pomocą oprogramowania „brak kolejki zamówień”.

Jak wybieramy i wybieramy najlepszych brokerów do przeglądu

Rozumiemy, że ważne jest, abyś miał zaufanego brokera Fx, który zdeponuje Twoje pieniądze i zacznie handlować.

Najgorsi brokerzy i oszuści na rynku Forex zrobią w południe przekąskę z niedoświadczonego tradera walutowego. Ci źli brokerzy zazwyczaj mają wszystkie niezbędne drobny druk i zastrzeżenia, które powinni mieć. Ale wiele osób nie widzi drobnego druku i może nie udać się takim brokerom.

Zbyt wielu handlowców FX pada ofiarą tych brokerów, którzy korzystają z profesjonalnie wyglądającej strony internetowej, a następnie biorą pieniądze, dlatego zalecamy rozpoczęcie tutaj od naszych recenzji brokerów Forex.

Każdy broker, którego wymieniamy na naszej stronie z recenzjami brokerów forex, jest renomowany, regulowany i godny zaufania.

Wszyscy mają doskonałe recenzje od obecnych klientów i chociaż mogą nie być równie dobre, wszyscy oferują zaufane usługi brokerów forex.

Dokładamy wszelkich starań, aby znaleźć najbardziej godnych zaufania brokerów handlowych na rynku Forex. 

Niektóre z rzeczy, na które patrzymy podczas przeglądu, to: 

  • Gdzie znajdują się ich biura: Jeśli nie możesz powiedzieć, gdzie znajduje się rzeczywiste biuro brokera forex online, musisz z nim uważać. Dobra firma zawsze poda klientom fizyczny adres.
  • Ich platforma handlowa: Istnieje kilka różnych rodzajów platform handlowych, z których można korzystać na stronach internetowych zajmujących się handlem forex. Niektóre z nich są nagradzane. Należą do nich MetaTrader 4/5, które są dobrze znane ze swojej niezawodności. Kolejną niezawodną platformą handlową jest cTrader. 
  • Organy regulacyjne: Firmy zajmujące się handlem na rynku Forex podlegają różnym organom regulacyjnym, w zależności od tego, gdzie mogą oferować swoje usługi. Na przykład handlowcy z USA powinni szukać firm zarejestrowanych w CFTC i National Futures Association. Te organy regulacyjne ustanawiają zasady, aby chronić Ciebie, przedsiębiorcę. Dbamy o to, aby wymienione przez nas witryny przestrzegały tych zasad. 
  • Doświadczenie klienta: Powinieneś być w stanie bezpiecznie handlować online, nie martwiąc się o bezpieczeństwo swoich środków. Broker powinien również ułatwić Ci wpłatę i wypłatę środków. Uwzględniamy tylko te witryny, które są znane z doskonałej obsługi klienta. 
  • Inne kryteria: Inne kryteria, których używamy do przesiewania ogromnej liczby brokerów handlu forex online, to warunki, które stawiają przed tobą, metody, w których możesz wpłacać środki na handel, szybkość wykonywania transakcji itp. To są czynniki, które zadecydują o tym. jak łatwo i efektywnie handlować u tych brokerów. 

Co roku aktualizujemy nasze listy!

Nie myśl, że lista recenzji brokerów Forex, którą dla Ciebie przygotowaliśmy, to listy statyczne. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami w branży brokerów Forex. Oceniamy również brokerów premium od 1 do 10, dzięki czemu możesz szybko wybrać. Ale to nie znaczy, że nie ma żadnych ruchów w górę iw dół tych list z roku na rok.

Najlepsze platformy handlowe zawsze wprowadzają zmiany na swoich platformach transakcyjnych, limitach dźwigni, przepisach, bonusach itp. Jesteśmy na bieżąco z tymi zmianami. Jeśli są one ważne i mogą wpływać na Ciebie jako klienta / handlowca, upewniamy się, że zmiany te są odzwierciedlone na liście recenzji.

Część linków Zarejestruj się do stron internetowych brokerów to linki partnerskie. Wielu z nas otrzymuje prowizję bez żadnych opłat. Dzięki temu możemy bezpłatnie tworzyć pomocne treści dotyczące handlu na rynku Forex dla naszych czytelników.